17.7.15

WEARING A LACE UP TOP

WEARING A LACE UP TOP
WEARING A LACE UP TOP

TOPSHOP top | H&M skirt | NIKE shoes | VINTAGE scarf

WEARING A LACE UP TOP
WEARING A LACE UP TOP
WEARING A LACE UP TOP
WEARING A LACE UP TOP

Photos: Judit Szuromi

Hey Guys, I haven't written anything on the blog for a while and posting has been slow as well. We never had time to shoot as much I would have wanted to let alone write about what is happening. Hopefully all is getting settled this coming weeks. I am going on holidays tomorrow so I will explore Ibiza with my friends as never before since I've only been there to party. I am very excited for it, hopefully we will find amazing locations to shoot some outfits there!
About the outfit, I found this top while looking through the sales in Topshop, and of course this wasn't on sale but really loved it. I'm wearing it with my go-to leather miniskirt that was a bit hot for that day in Budapest and to contrast the hippy edge of it I paired it with my Nike trainers.



Sziasztok, olyan rég nem írtam mar a blogra és az outfit posztok is kicsit megritkultak sajnos. Soha nem volt annyi időnk, hogy eleget fotózzunk, vagy, hogy írjak is a posztokhoz! Remélhetőleg ez megváltozik a következő hetekben. Holnap megyek Ibizara nyaralni, nem bulizni, mint ahogy eddig mindig, hanem felfedezni a szigetet és környéket, alig varom és remélem nagyon sok érdekes helyszín is lesz fotózáshoz!
Mindig amikor sale van és ráveszem magam, hogy bemenjek megnézni mi van a nagyobb üzletekben mint, pl Topshop, csak olyat ruhákat találok a sale részlegen amik valójában nincsenek is leárazva :D, persze ez a top annyira tetszett, hogy végül megvettem! Itt az egyik kedvenc szoknyámmal viselem, ami persze túl meleg volt azon a napon Budapesten, de kibírtam és a Nike cipőmmel a kontraszt kedvéért!

GET THE LOOK
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig